Lakukan sesuatu untuk my rabbits..

Assalamualaikum..huhu..waktu sekarang ni la masa yang sesuai meng'update' blog..masa ni yana kat umah..boleh la lepak2 kat blog ni malam2..kalau kat umah sewa xmenyempat nak lepak2..nak menjenguk pon xsempat..naik sem mesti la belambak keje nak disiapkan..
Ni ha yana nak cerita..tadi boring2 yana ngadap la rabbit yana yang 2ekor tu...tangan pon gatal la nak hias2 sangkar mereka..habis manik2 yang tercabut tu aku pasang balik buat hias sangkar..haha..lps tu aku pon terlintas kat fikiran aku nak letak nama 2ekor tu kat sangkar...huhu...mesti diaorg seronok kan sangkar lawa..hehe..korang tau x....mak aku tanye ko jahit nama arnab tu ko nak letak kat mana? cucuk kat badan diorang ke.....haha..eeeeeee...xnak laaaa...berdarah2 pulak badan diorg..baik sembelih je masak arnab percik.....hahahaha...xnkkk..arnab tu dah la dibela..nak dimakan pulak..huhu..xmoo,xmoo,xmoo...


yang ni nama untuk betina..NINI..yang jantan punya nama aku xnak tunjuk..malu la xcantik sgt...ni je yang paling ok kot yang aku tunjuk...hehehe..pinky for gegirl..^__^

1 comments:

sheena said...

Wonderful submit with plenty of wonderful content! I guess you may be on the appropriate way. All the best .
Chevrolet Suburban AC Compressor